Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

Διεθνής διάκριση ερευνητικής εργασίας

Επιστημονική εργασία του Σταύρου Βουρλούμη, Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ακαδημαϊκού Υπότροφου στο ίδιο Τμήμα, βραβεύθηκε ως το καλύτερο άρθρο στο ερευνητικό αντικείμενο Strategy Process, κατά το ετήσιο συνέδριο του Strategic Management Society, του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρίσιμου επιστημονικού συνεδρίου στο αντικείμενο της Στρατηγικής Διοίκησης παγκοσμίως, το οποίο διεξήχθη στο Λονδίνο μεταξύ 16 και 20 Σεπτεμβρίου 2022.
 
Το άρθρο επιλέχθηκε ύστερα από διαδικασία κρίσης με το σύστημα των ανώνυμων κριτών, μεταξύ 1.200 και πλέον άρθρων που υποβλήθηκαν στο συνέδριο. 
 
Ο τίτλος του άρθρου είναι "Examining the Impact of Open Strategy-Making Processes on Strategic Renewal through Qualitative Configurational Analysis", και εξετάζει πώς οι διαφορετικές πρακτικές και προσεγγίσεις στο «άνοιγμα» των διαδικασιών διαμόρφωσης στρατηγικής (open strategy making) μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές πορείες στρατηγικής ανανέωσης (strategic renewal) των διαφορετικών επιχειρήσεων.
 
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Διεθνής διάκριση ερευνητικής εργασίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30