Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

Ψηφιακή επίσκεψη στο Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη

 

Οι φοιτητές του Executive MBA του William and Mary University, φιλοξενούμενοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ επισκέφθηκαν ψηφιακά το Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη (https://centerfordigitalinnovation.pfizer.com/).

To GCDI ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 300 εργαζόμενους και εστιάζει σε καινοτομικά νέα προϊόντα υποστηρίζοντας την ψηφιακή στρατηγική της Pfizer.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοικητική Ομάδα της Pfizer, αποτελούμενη από τους κ.κ. Nico Gariboldi, Senior Director, Anastasia.Matonaki, Senior Project Manager, Iliopoulou, Gelly, HR Manager, Dimitris.Papakonstantinou, Finance Partner.

Τα στελέχη εξήγησαν τους λόγους που η Θεσσαλονίκη επελέγη μεταξύ πολλών ευρωπαϊκών  πόλεων για να στεγάσει το GCDI και επικοινώνησαν το όραμα της Pfizer για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, συζήτησαν με τους φοιτητές τα ισχυρά σημεία και τις προοπτικές του ελληνικού επιστημονικού δυναμικού σε τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Gariboldi και τα στελέχη της Pfizer, για τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προοπτικών καινοτομίας, και απασχόλησης νέων επιστημόνων στη χώρα μας.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ψηφιακή επίσκεψη στο Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30