Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το χειμερινό εξάμηνο είναι: Τρίτη 12.00 - 13.00
 

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ (2)

Οι φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary, φιλοξενούμενοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης του ΟΠΑ, καθηγητή Β. Παπαδάκη, τον καθηγητή του W&M κο Rajiv Kohli, καθώς και τους 17 φιλοξενούμενους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary, ενός κορυφαίου Πανεπιστημιακού ιδρύματος, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει, μεταξύ άλλων και τέσσερις πρόεδροι των ΗΠΑ. 

Οι φοιτητές του αμερικάνικου Πανεπιστημίου μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Κυριάκου Πιερρακάκη με θέμα Transforming the Greek State. Ο κος Υπουργός ανέπτυξε το όραμά  του για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, ανέλυσε τη στρατηγική του για την υλοποίηση αυτού το οράματος και συζήτησε με τους φοιτητές των δύο  ιδρυμάτων τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά τον κο Πιερρακάκη  για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσε στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ (2)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το χειμερινό εξάμηνο είναι:
  • Τρίτη 12.00 - 13.00