Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

ΟΠΑ και Kelley School of Business του Indiana University σε ενδιαφέρουσα συνεργασία

Aκαδημαϊκή συνεργασία με μία από τις σπουδαιότερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων του κόσμου, την Kelley School of Business του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ξεκίνησε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά την υπογραφή σχετικού μνημονίου μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων.
 
Η φημισμένη Σχολή των ΗΠΑ κατατάσσεται ως ΜΒΑ στην 3η θέση στο πεδίο του μάρκετινγκ και στην 7η ως προς την ποιότητα του διδακτικού της προσωπικού από το Princeton Review 2021, ενώ οι φορείς Poets & Quants και U.S. News & World Report την έχουν ανακηρύξει ως το 23ο ΜΒΑ στις ΗΠΑ για το 2021 και το 2022, αντίστοιχα. Επιπλέον, στην κατάταξη QS MBA Rankings 2021 η Kelley School of Business κατακτά τη 19η θέση μεταξύ των Business Schools στις ΗΠΑ και την 38η παγκοσμίως. Τέλος, το Forbes την κατατάσσει 19η μεταξύ των αμερικανικών Business Schools.
 
Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΠΑ και Kelley School of Business του Indiana University σε ενδιαφέρουσα συνεργασία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30