Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

Tο ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ θα φιλοξενήσουν το ESC Rennes School of Business (9-19 Ιανουαρίου 2017)

Το ESC Rennes School of Business (ένα από τα κορυφαία Grande Ecole της Γαλλίας), στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνοποίησής του, επιλέγει και συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Business schools παγκοσμίως, με σκοπό να πραγματοποιεί ένα μικρό μέρος του εκπαιδευτικού του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο που επιλέγει. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα φιλοξενηθεί από το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ.  
 
Υλοποιώντας τη συνεργασία, 29 μεταπτυχιακοί φοιτητές του ESC Rennes θα επισκεφθούν το ΟΠΑ και θα διδαχθούν το μάθημα της Διεθνούς Στρατηγικής Διοίκησης (International Strategic Management).    
 
Την πρώτη εβδομάδα το μάθημα θα διδάξουν ο Καθηγητής κ.  Παπαδάκης με τον Επίκ. Καθηγητή κ. Μανωλόπουλο και τη δεύτερη εβδομάδα ο Καθηγητής Oscar Llopis-Corcolles . Τα μαθήματα είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του ΜΒΑ.
 
Στο πλαίσιο αυτό, θα διερευνηθούν περαιτέρω ερευνητικές και διδακτικές συνεργασίες του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και του Τμήματος ΟΔΕ με το ESC Rennes School of Business.
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Tο ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ θα φιλοξενήσουν το ESC Rennes School of Business (9-19 Ιανουαρίου 2017)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30