Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του Executive MBA

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.      

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει ο τελικός νικητής. Το Δεκέμβριο του 2014 η νικήτρια ομάδα αποτελείτο από τους Μαντέλη Μπάμπη, Κολοφωτιά Ελένη, Παπαδιαμάντη Βάσω, Ρίγγα Ξενοφώντα και Χνάρη Έλενα.

Οι νικητές (με την προσθήκη του συμφοιτητή τους Αλέξανδρου Τζιά), συμμετείχαν τον Μάιο του 2015 ως εταιρεία ‘Fast and Curious’ στον διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο προσκαλούνται μόνο οι πρώτες ομάδες από όλον τον κόσμο. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν κερδίζοντας την πρώτη θέση μεταξύ δώδεκα ανταγωνιστών προερχόμενων από διάφορα διεθνή ιδρύματα (πχ St. Petersburg College, University of New Orleans, Louisiana Tech University κ.α).

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του Executive MBA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30