Professor Vassilis Papadakis Website

Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη για το εαρινό εξάμηνο είναι: Δευτέρα 13.30 - 14.30
 

93 ετών η γιαγιά Ντίνα παρακολούθησε μάθημα Στρατηγικής στο ΟΠΑ!

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και τους φοιτητές μου στο τελευταίο δίωρο του εξαμήνου, στο μάθημα της Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του ΟΠΑ, να έχουμε μαζί μας την κυρία Κωνσταντίνα Παυλοπούλου (γιαγιά Ντίνα) συνταξιούχο δασκάλα και τ. διευθύντρια δημοτικού σχολείου σε μια εποχή που, όπως λέει η ίδια, οι τάξεις είχαν περίπου 100 παιδιά.

Η γιαγιά Ντίνα όχι μόνο παρακολούθησε με προσοχή τις 2 ώρες του μαθήματος, αλλά με πλήρη διαύγεια πνεύματος απευθύνθηκε προς τους φοιτητές και τους μίλησε για την αξία της φιλομάθειας. Έχοντας δίπλα της τον εγγονό της Λυντιρίδη Μανώλη, φοιτητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ο οποίος ανελλιπώς παρακολουθεί το μάθημα, μας είπε ότι δανείζεται από τον εγγονό της και διαβάζει το βασικό βιβλίο του μαθήματος, έχοντας μάλιστα φτάσει στο 7ο κεφάλαιο!

Η γιαγιά Ντίνα αντιπροσωπεύει ένα λαμπρό παράδειγμα θέλησης για ζωή και διαρκούς μάθησης ακόμα και στην ηλικία των 93 ετών.

Αγαπητή κυρία Παυλοπούλου, αγαπητή γιαγιά Ντίνα, σε θαυμάζουμε και σ’ ευχαριστούμε εγώ και οι φοιτητές μου για την τιμή που μας έκανες να είσαι μαζί μας, αλλά και για το ανεπανάληπτο μάθημα ζωής που μας έδωσες!

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 93 ετών η γιαγιά Ντίνα παρακολούθησε μάθημα Στρατηγικής στο ΟΠΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πατησίων 76, 10434 Αθήνα
  • Γραφείο: Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου, 1ος όροφος, απέναντι από την Πρυτανεία. 
  • Τηλέφωνο Γραφείου: 210-8203 272
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Οι ώρες γραφείου του κ. Παπαδάκη
    για το εαρινό εξάμηνο είναι:
  • Δευτέρα 13.30 - 14.30